Kom og opplev
siste nytt fra SXSW 2018!

FREDAG 16. MARS 2018 | KL. 08.00

PÅMELDING

Hva vil de nyeste trendene bety for deg?

Som alltid reiser flere fra Coxit for å delta på verdens største festival for teknologi og kommunikasjon samt digitale og sosiale medier. Før konferansen er over - direkte fra Austin - inviteres du til å høre vurderingen av årets SXSW og de mest hotte trendene! Fredag 16. mars forteller Magnus Brøyn og Coxits kommunikasjonseksperter om årets trender og siste nytt sammen med SAS og Abelia. Vi håper at du vil ta turen til våre nye lokaler i Barcode!

Få de siste trendene - direkte fra Austin - mens SXSW fortsatt pågår:
Hvilke nyheter preger årets festival?
Hvem blir morgendagens vinnere?
Hva betyr årets trender for deg?
 

Coxit inviterer med det til sitt årlige frokostseminar, midt i Barcode, om siste nytt og årets trender fra South By Southwest (SXSW). Få med deg Magnus Brøyn, byrålederen i Coxit, kjent for å være en ekspert innen teknologi og sosiale trender, fortelle om hvilke trender du bør få med deg og hva det betyr for kommunikasjonslandskapet. Sammen tar han med seg foredragsholdere for å gi deg en bredere innsikt av de nyeste trendene DIREKTE fra Austin.   

For 2 år siden kom Barack og Michelle Obama. I fjor kom Joe Biden. I år kommer den norske kronprinsen til cowboyhovedstaden i Texas. SXSW er blitt den viktigste arenaen for å forstå trender innen digitalisering, teknologi og kommunikasjon. Det er også grunnen til at Coxit fortsetter å reise til Austin med flere rådgivere.   

2017 var året der VR og kunstig intelligens slo ut for fullt. Dette kommer fortsatt til å være i vinden men med enda mer trykk på selvkjørende, selvsnakkende og kanskje også selvtenkende nyskapninger. I år vil SXSW preges av dypere digitalisering og økt kommunikasjon med chatbots, blockchain og kunstig intelligens. Men hva vil det bety for markeds- og kommunikasjonsarbeidet - og ikke minst - hva betyr det for norske virksomheters evne til å skape dialog og engasjement? Frokostseminaret vil gi deg innsikt i nettopp dette samt andre sentrale trender som allerede nå påvirker kommunikasjonslandskapet her til lands.

PÅMELDING

FOREDRAGSHOLDERE

Magnus Brøyn

Magnus Brøyn

Magnus er byråleder i Coxit, har over 20 års byråerfaring innen PR og kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som reporter og programleder i radio samt ledet flere kommunikasjonsbyråer. De siste årene har du kanskje sett Magnus regelmessig på TV, da han ofte er å se i landets største medier med sin kunnskap om teknologi, medier og kommunikasjon samt sosiale medier og digitale trender. Få har like stor innsikt og erfaring som Magnus i skjæringspunktet mellom PR og kommunikasjon samt digitale og sosiale medier; med bakgrunn i hvordan teknologi og innovasjon i raskt tempo endrer medie- og kommunikasjonslandskapet. For alle.

Cecilie Svegaarden Thune

Cecilie Svegaarden Thune

Cecilie er leder av flere satsninger innen SAS New Brand Experiences, deriblant konsepter som Dreams og nå sist SXSW. I SAS har hun vært i to år. Hun har bred erfaring fra større prosjekter og kommer tidligere fra Schibsted der hun ledet byråsatsningen i Aftenposten og bygget opp Aftenposten Brand Studio.

Kjetil Thorvik Brun

Kjetil Thorvik Brun

Kjetil er fagsjef for IKT og digitale næringer hos Abelia. Kjetil har gjennom sin karriere jobbet i skjæringspunktet mellom teknologi, samfunnskontakt og kommunikasjon. Han har tidligere vært nestleder i et av landets største PR-byråer, han har ledet teknologi og digitalrådgivningen til Burson-Marsteller og jobbet med samfunnskontakt for Microsoft ved deres europeiske hovedkontor så vel som i Norge. Kjetil jobber nå med næringspolitikk hos Abelia og fokuserer på temaer som nye teknologier (som kunstig intelligens og blokkjede), digitalisering av offentlig sektor, personvern, smart samfunn mm.

Praktisk info

Tid: FREDAG 16. MARS KL 08.00-09.30
Sted: KLP I BARCODE (Dronning Eufemias gate 10, inngang fra baksiden av bygget; fra Trelastgata 3)  
En rekke busser og trikker stopper rett utenfor bygget (stoppested; Bjørvika). Samtidig er det bare noen minutters gangavstand fra Oslo S og Jernbanetorget.  

MERK: Det er begrenset antall plasser og det forventes at seminaret blir fullbooket, så ikke vent med å sikre deg en plass på dette seminaret! 

Kontakt oss!

Coxit Public Relations
Trelastgata 3
0161 Oslo, Norge

Tlf: 4000 5959
coxit@coxit.no

Kontakt oss

Coxit

Coxit Public Relations ble etablert for 10 år siden og er en av de topp 10 mest omtalte PR-byråene i Norge. Entusiasme, humor og engasjement kjennetegner vår arbeidsform. Nysgjerrighet, oppfinnsomhet og nytenkning kjennetegner vår kommunikasjon.

Ta kontakt med oss om du lurer på noe, vi hjelper deg gjerne!

Sagt om Coxit sine seminarer

Frokostseminaret til Coxit PR var utrolig profesjonelt gjennomført, og det er tydelig at Coxit og Magnus Brøyn har svært mye faglig innsikt å dele. I flotte lokaler ga det en inspirerende og smakfull start på dagen."  - Siri Hodne, rådgiver i Inventura
Sjeldent opplever jeg å kunne gå ut fra et seminar og tenke at nå har jeg fått  svært mye innsikt av verdi som kan anvendes umiddelbart. I all enkelhet må jeg faktisk si at Coxits frokostseminar var kjempebra. Det var rett og slett utrolig inspirerende!  Foredragsholderne holdt meget høyt nivå, samtidig som de delte en rekke tips og råd. Jeg vil definitivt delta på Coxits seminarer igjen! – Frida Johansen, kommunikasjonsrådgiver og PR-ansvarlig i Norsk Landbrukssamvirke
Coxit-seminaret var veldig bra - med foredragsholdere som «var på nett» med oss gjennom praktiske eksempler og forståelig informasjon om utviklingen i media, internett, sosiale medier o.a. Vi fikk også innsikt i hvordan fremtiden kan komme til å se ut, selv om det er vanskelig å spå da mediebildet hele tiden er under endring. Jeg kommer absolutt til å ha bruk for denne innsikten fra frokostseminaret i mitt arbeid. Dette var matnyttig, inspirerende og praktisk. Jeg kommer gjerne igjen. – Gro Jørgensen, informasjonssjef for Konfliktrådene i Norge

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev

Vi deler gjerne innsikt og trender med deg og derfor kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

FÅ NYHETSBREV

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER